Po - Pi: 7:00 - 16:00Sobota: 7:00 - 12:00

Spať na akcie

Nová strecha počas pandémie?

ŽIADNY PROBLÉM.

Potrebujete novú strechu, ale za súčasnej epidemiologickej situácie radšej nechcete riskovať? Chcete ušetriť čas aj energiu a zistiť čo najrýchlejšie koľko Vás bude stáť Vaša nová strecha? Výborne!

Cenu novej strechy sa teraz dozviete rýchlejšie a bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým. Stačí ak vyplníte online formulár "Cenová ponuka" (vpravo hore). V prípade, že máte k dispozícii projekt môžete využijeť našu novú službu „vyzdvihnutie projektu“. Ak projekt nemáte, nevadí! Vašu strechu zameriame satelitom alebo ju zameria náš vyškolený technik. Máte záujem o cenovú ponuku? Zvoľte si spôsob komunikácie, ktorý Vám najviac vyhovuje a my sa prispôsobíme. 

Pandemia

MÁM PROJEKT


ONLINE FORMULÁR
Najpresnejšiu cenovú ponuku Vám vypracujeme na základe projektu, ktorý teraz môžete zaslať elektronicky formou online formuláru na webe www.ladplus.sk. Stačí kliknúť na cenovú ponuku vpravo hore, vyplniť potrebné údaje a priložiť prílohu.
 

VYZDVIHNUTIE PROJEKTU KURIÉROM
Ak Vám viac vyhovuje vyzdvihnutie projektu na Vami určenom mieste, kontaktujte nás na t.č.: +421 905 844 579.
 
OKIENKOVÉ ODOVZDANIE PROJEKTU
Váš projekt v tlačenej forme alebo na USB kľúči môžete odovzdať cez okienko na výdajnom mieste L.A.D. plus v Trnave (pred vstupom do areálu).

 

NEMÁM PROJEKT 

ZAMERANIE SATELITOM/ DRONOM

Zameranie dronom, či satelitom predstavuje mimoriadne bezpečný a bezkontaktný spôsob zamerania existujúcej stavby/strechy - v čase zameriavania nemusíte byť vôbec doma. Ak máte záujem o tento druh zamieravania, kontaktujte nás na .č. : +421 905 844 579. 

 

ZAMERANIE TECHNIKOM

V prípade, že preferujete zameranie strechy vyškoleným technikom, kontaktujte nás na t.č.: +421 905 844 579.

Projekt

Cenová ponuka