Rozširujeme náš tím obchodných zástupcov.

Hľadáme niekoho, kto zapadne do nášho tímu, so záujmom predávať STRECHY v pridelenom regióne. Znalosť strešného sortimentu (krytiny, odkvapy, izolácie a pod.) výhodou, nie však nevyhnutnou požiadavkou. Ak Ťa baví obchodovanie, organizácia práce, komunikácia s ľuďmi a si zvyknutý/á tvrdo pracovať, kontaktuj nás. Hľadáme osobu, ktorá nám bude vedieť preukázať svoje predajné výsledky. Výhodou uchádzača je záujem o oblasť stavebníctva, výborné prezentačné a komunikačné zručnosti, aktívny prístup a organizačné schopnosti. Ponúkame Vám zaškolenie na pracovnej pozícii, stabilnú prácu v expandujúcej spoločnosti v dobrom kolektíve a príjemnom pracovnom prostredí.

Mzdové podmienky (brutto) 1 300 EUR/mesiac Pohyblivá zložka k platu až do 1500€ brutto. Finálna výška mzdy závisí od skúseností vybraného kandidáta a plnenia plánu predaja.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Strešné centrum LAD plus rozširuje tím obchodných zástupcov a hľadá novú posilu. Ak máš záujem o oblasť stavebníctva a láka ťa predávať strechy, prípadne máš už aj nejaké skúsenosti, pošli nám tvoj životopis! Znalosť strešného sortimentu (krytiny, odkvapy, izolácie a pod.) je výhodou, nie však nevyhnutnou požiadavkou. Každý nový kolega prejde totiž kompletným zaškolením.

Čo sa bude od aktívneho obchoďáka očakávať: ▪ aktívne vyhľadávanie nových zákazníkov ▪ vytvárať databázu nových zákazníkov a priebežne ju aktualizovať ▪ udržiavať a posilňovať pozitívne vzťahy so stálymi zákazníkmi ▪ promptne reagovať na požiadavky zákazníkov ▪ zabezpečovať primerané technické poradenstvo pre zákazníkov ▪ viesť obchodné stretnutia so zákazníkmi ▪ vypracovávať správy o výsledkoch predaja ▪ sledovať dobu splatnosti pohľadávok ▪ spolupracovať s ostatnými oddeleniami vo firme ▪ v neposlednom rade zachovávať mlčanlivosť o obchodných aktivitách a údajoch spoločnosti

Pracovný čas je od 07:00 do 15:30 hod alebo od 07:30 do 16:00 hod - podľa dohody zúčastnených strán.

Miesto výkonu práce: TRNAVA alebo BOROVCE - podľa dohody zúčastnených strán. Informácie o pridelenom regióne budú predmetom osobného pracovného pohovoru.

Zamestnanecké výhody, benefity - pridelený služobný mobil a počítač - pridelené služobné auto výlučne na pracovné cesty - pridelené pracovné oblečenie - stabilná pracovná pozícia v expandujúcej spoločnosti - možnosť osobného a profesného rastu - príjemná otvorená atmosféra v celej firme a férovosť v jednaní - práca v dobrom tíme kolegov, ktorí ťa vedia inšpirovať - meninové a narodeninové darčeky - firemné akcie (teambuilding) niekoľkokrát do roka - podpora zo strany firmy ďalej sa vzdelávať Informácie o výberovom konaní Ak si myslíš, že si pre nás ten pravý/tá pravá, pošli nám životopis.

Vopred ďakujeme za všetky reakcie, kontaktovať však budeme len vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú naše požiadavky.

Pohovory sa budú konať na centrále spoločnosti v Trnave na Zlievarenskej ulici č.8.

Požiadavky na zamestnanca - Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa

Jazykové znalosti Slovenský jazyk - Expert (C2)

Ostatné znalosti Microsoft Office 365 - Mierne pokročilý

Vodičský preukaz B

Pozícia je vhodná pre absolventa Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti:

Tvojou výhodou pri našom výbere bude: ▪ príjemné vystupovanie ▪ prezentačné schopnosti ▪ obchodný duch ▪ komunikatívnosť ▪ pracovitosť ▪ spoľahlivosť ▪ lojálnosť ▪ organizačné schopnosti ▪ záujem o oblasť stavebníctva ▪ vedieť sa prispôsobiť akejkoľvek situácii Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti L.A.D. plus s.r.o. - STREŠNÉ CENTRUM, pôvodne menšia rodinná firma zaoberajúca sa vlastnou výrobou krovov a predajom dreva. Skúsenosťami, technickými a technologickými inováciami, zvyšujúcou sa odbornosťou a počtom zákazníkov, sa v priebehu takmer 30 rokov spoločnosť vyprofilovala a zamerala sa na predaj kompletného a komplexného strešného sortimentu. Počet zamestnancov 25-49 zamestnancov.

Kontaktná osoba: Lenka Bagin

E-mail: lenka.bagin@ladplus.sk