Pozývame Vás navštíviť naše pobočky v Trnave aj v Borovciach, aby ste si naživo mohli pozrieť vzorky nových fasádnych drevených obkladov! Náš odborný personál vám všetko rád vysvetlí.

DREVENÁ FASÁDA NA DOME

Drevený obklad z profilov na dome sa dnes považuje za veľmi trendy a imidžovú záležitosť. Ponúka moderný dizajn a pripomeňme si tiež výhody dreva:

  • prírodný stavebný materiál
  • zároveň pevný, ľahký a odolný
  • jeho termoizolačná schopnosť udržuje stálu teplotu 
  • podľa náteru a ošetrenia ponúka množstvo variácií dizajnu
  • dlhá životnosť

Predstavujeme Vám edíciu KONTRAST. Fasádne profily sa vyrábajú zo Sibírskeho smrekovca alebo Severského smreka. 

SKYLINE KONTRAST  

Dodajte Vašej fasáde viac originality! Skutočne trendy a moderne navrhnutá drevená fasáda SKYLINE KONTRAST umožňuje najmä projektantom a architektom využiť ich vlastnú kreativitu. 

Ako môžete vidieť na obrázku, kombinujú sa 4 obkladové profily v rôznej šírke a hrúbke. Kombinácii sa medze nekladú, dokonca prax ukázala, čím náhodnejší výber profilu bol, tým vznikali krajšie a živšie fasády. Viac informácií o samotnej montáži profilov SKYLINE KONTRAST nájdete v katalógu TU.

TRENDLINER KONTRAST 

Tento drevený fasádny obklad má skutočne všestranné využitie. Oproti klasickému drevenému profilu má kontrastné čierne pero/medzišpáru. Vďaka zaobleným hranám kolekcie TRENDLINER vznikajú elegantné prechody. Je možné si vybrať medzi hobľovaným povrchom, ktorý pôsobí čisto a hladko, alebo jemne rezaným povrchom, ktorý pôsobí prirodzene. Taktiež je na výber z dvoch šírok. 

TRENDFUGE KONTRAST

Drevený fasádny obklad TRENDFUGE ponúka jednoduchú eleganciu. Trendfuge, narozdiel od Trendliner, je drevený obklad s ostrými hranami profilov. Veľkou prednosťou profilu je jeho jednoduchá montáž. Všetky spomenuté profily sa pripevňujú v systéme pero / drážka, kedy vrut vždy prechádza iba perom. Tým sú skryté všetky montážne prvky a celá fasáda pôsobí čistým dojmom. Navyše nie je narušená štruktúra dreva v ploche profilu a ten sa spolu s náterom stáva odolnejším voči poveternostným vplyvom. Pretože ide o uzavretú fasádu, nie je nutné používať drahé fólie. Tak môžete ušetriť náklady na montáž.

PRÍRODNÝ ALEBO OŠETRENÝ VZHĽAD

Sibírsky Smrekovec je voči poveternostným vplyvom odolný aj neošetrený, ak uprednostňujete skutočne prirodzený vzhľad. Časom však prirodzene nastane šednutie dreva. Toto zošednutie prebieha nerovnomerne po celej fasáde. Ak sa vám nesúmerne zladená fasáda nepáči, môžete si povrch ošetriť olejom, kde máte na výber niekoľko prírodných farieb a povrchových úprav. Tieto nátery oddialia prirodzené zošedivenie dreva a vytvoria vám efekt jednotnej fasády. Naviac, ošetrením dreva olejom zvyšujete jeho prirodzenú odolnosť.

  

 Katalóg k nahliadnutiu nájdete TU.